Vi söker Kalkylator/ Entreprenadingenjör


Vi söker Kalkylator/ Entreprenadingenjör


25 maj 2023

Just nu söker vi en Kalkylator/Entreprenadingenjör. Tjänsten innebär att du har ansvar för- och arbetar med hela anbudsprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta Kalkyl, mängdberäkning utifrån ritningsunderlag, produktionskalkyler, upprättande av anbud, inköpsarbete och planeringsunderlag.

Vi söker dig som tidigare har jobbat i likvärdig befattning inom mark och infrastruktur. Du innehar B-körkort samt har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Meriterande är om du har utbildning mot kalkyl och anbudsarbete, projektering, projektledning, samt tidigare har jobbat med internationella kunder. Du kommer att ingå i ett centralt team på huvudkontoret i Luleå.

TITAN Konstruktion är ett företag med höga ambitioner och stor framåtanda som vuxit snabbt sedan uppstarten 2016. Just nu ser vi fram emot en ny fas i en framtid full av möjligheter. Vi anser att vår största tillgång är våra medarbetare och vi hoppas på att hitta dig som är driven, erfaren och letar efter nya utmaningar där du får utvecklas i ditt arbete.

Detta är en heltidstjänst med tillsvidareanställning och start enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 19 juni 2023. Vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande.

Vill du ha mer information om tjänsten går det bra att kontakta
William Aspebo [email protected]

Du kan också skicka in ditt CV direkt till: [email protected]