GÖR DIN <br />
PRAKTIK HOS OSS

GÖR DIN
PRAKTIK HOS OSS

Vi vet hur viktigt det är att som student få utöva både teoretiska och praktiska kunskaper. Titan Konstruktion erbjuder årligen plats till ett antal praktikanter som får lära känna oss och branschen lite bättre. Samtidigt får vi chansen att hitta nya talanger till våra team

PRAKTIK SOM BYGGER KOMPETENS

En praktikplats är viktig, både för dig som student och för oss som arbetsgivare. Du får inblick i branschen, praktiskt erfarenhet och möjligheten att jobba med verkliga projekt. Vi får lära känna människor som befinner sig i startgroparna av sin karriär vilket underlättar vid nyrekrytering. Många av våra anställda började sin bana hos oss under sin praktik och fyller idag många roller inom vår organisation – arbetsledare, platschefer och entreprenadingenjörer.

Vi erbjuder olika typer av praktikplatser, med det gemensamma målet att du som praktikant ska bygga upp din kompetens och få ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Om du studerar vid en YH- eller högskoleingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning och vill lära känna oss och branschen bättre, då är en praktikplats något för dig. Vi tar även emot studenter vid andra universitets- och högskoleutbildningar. Fyll i din ansökan idag!

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Från
DD streck MM streck ÅÅÅÅ
Till
DD streck MM streck ÅÅÅÅ
Max filstorlek: 512 MB.