fbpx

Om oss

Scroll

Om Titan Konstruktion

Sedan starten i Luleå 2016 har vi ständigt tagit på oss nya utmaningar inom entreprenad, nyproduktion och annorlunda byggprojekt. Vi erbjuder totalentreprenader och helhetslösningar inom alla typer av byggprojekt. I vår leverans fokuserar vi på människorna som ska använda det vi bygger och konstruerar.

Vi kan bland annat erbjuda specialistkompetens kopplat till byggnation av datahallar och har jobbat med de största inom den branschen.

Vill du ha hjälp med projekt inom nyproduktion, renovering, el, vvs, våtrum, markarbeten, lokalanpassningar eller totalentreprenad? Hör av er för en offert och en projektplan.

Långsiktigt, tryggt och säkert

Vi jobbar långsiktigt och räknar med att fortsätta utvecklas genom högkonjunkturer, lågkonjunkturer och annan samhällsutveckling. Det innebär att vi måste vara hållbara i hela vår kedja. I allt från val av hållbart material, i att effektivisera våra resor i jobbet och i att hushålla med pengarna i projekten. Långsiktigheten märks även i vårt systematiska arbetsmiljöarbete. Våra medarbetare och underentreprenörer ska inte ta onödiga risker och de ska göra löpande riskanalyser.

Möt några av våra experter

Peter Monto

+46 70 665 00 44

peter @ titankonstruktion.se

Samuel Andersson

+46 70 390 00 01

samuel @ titankonstruktion.se